“Fa temps algú proper a mi em va recomanar que visités la Marta. Personalment tinc un petit problema, pel qual havia fet tractament logopèdic i havia visitat altres especialistes, sense arribar als resultats esperats. Vaig començar amb el mètode Padovan. Un mètode molt diferent del que havia provat fins ara. Molt més global, tocant els reflexes, el gateig, exercicis amb els ulls, amb la boca, amb tot el cos… Personalment estic encantada amb la Marta. És una gran professional, es pren els casos amb molta cura, està molt involucrada, és molt sensible i se la veu pendent de la persona que atén. A més a més, aprofito per destacar que és una gran persona, amb un gran cor. Gràcies per tot, per ajudar-me a tirar endavant, per recolzar-me, i fer fer-me evolucionar positivament.”

(Anna F., 33 anys)hola

«La capacitat d’integrar harmònicament totes les eines i recursos que coneix, amb delicadesa, precisió, rigor i respecte: aquest és el destre art de la Marta.»

Oriol V. (34 anys)

«Desconeixia el mètode Padovan, però vaig veure en la Marta la passió i l’emoció per la seva feina, el convenciment profund d’un gran resultat fent un treball global de la persona.
Em va sorprendre el gran respecte i la serietat en el tracte, tant amb nosaltres com amb el pacient, el nostre fill. I, finalment, el visible canvi després de poc temps de teràpia. Gràcies, Marta!»

Farners, mare de l’Albert M. (14 anys)

«Quan des de l’escola ens van avisar que l’Arnau presentava dificultat en pronunciar alguns sons i els substituïa per altres, vaig començar a investigar diferents professionals de la logopèdia fins que una terapeuta ens va recomanar la teràpia logopèdica RONF. Vam començar sense saber ben bé què era i vam anar aprenent a mesura que hi anàvem anant. El que sí que és ben cert és que des de les primeres sessions amb la Marta hi va haver molts canvis positius. De cop i volta, es podia entendre millor el que deia l’Arnau, el seu discurs va passar a ser més ordenat, i a la segona sessió ja era capaç de pronunciar els sons que ometia. A nivell motriu va aprendre a anar en bici i en patinet en un tres i no res.

Estem molt contents; l’esforç d’assistir cada setmana a les sessions tot i venir des de lluny, en el nostre cas, val molt la pena.»

Sílvia, mare de l’Arnau C. (6 anys)

«La vida sempre m’ha posat en el camí aquelles persones que en cada moment he necessitat, entre les quals hi ha la Marta Rabasseda. A part de ser una gran professional, també és una gran persona amb una essència humana d’AMOR, de SERVEI i sobretot de RESPECTE; m’ha permès obrir-me a aquells espais més íntims i de més vulnerabilitat. Amb el seu acompanyament, a poc a poc, aquests espais s’han anat transformant en creixement i fortalesa, he anat recuperant les connexions oblidades gràcies a la saviesa interna del meu propi cos. I arriba un moment en què fas allò que no feies.

Moltes gràcies, Marta, per aquesta pàgina del llibre de la meva vida.»

Marta P. (39 anys)

«Estem molt agraïts a la Marta Rabasseda. Amb la Marta el nostre fill gaudeix al màxim desenvolupant les seves aptituds físiques i cognitives.»

Dani i Núria, família d’en Guillem (3 anys)